Vintertäcket ligger tjockare än på många år här uppe i Norrland. Det är grymt fint med det vita och det ger ju fina möjligheter till aktiviteter på skidor. Bra träning för både hjärta och muskler och något flera av oss i teamet passar på att nyttja i vår vinterträning. Men vi är ju i grund och botten ett cykelteam, med stort hjärta för cykling och det är på två hjul vi trivs bäst. Så nog ser vi gaaanska mycket framemot torra fina stigar att trampa på så snart det bara går under 2018.

Nytt år är det ja och även lite nya planer förstås. Vi kan nu meddela att det är klart vilka tre herrar som kör för Team Hi5 – OIK Race under 2018. Det är inga överraskningar men det känns superkul att Henrik Enberg, Henrik Blom och Viktor Knutsson kör i teamfärger även kommande säsong. Vi hoppas även kunna presentera ytterligare en cyklist inom kort samt en ungdoms-/juniorsatsning.

Annars är det full planering som gäller. Årets tävlingskalender (fokus på nationella långlopp och XCO) håller som bäst på att spikas. Dessutom blir det ett utlandsäventyr för två av åkarna nu i vinter. Stay tuned!

 

Henrik Enberg, Bräntberget Umeå
Foto: Andreas Nilsson

Henrik Blom, Obbola Challenge 2017
Foto: Fredrik Berndes

Viktor Knutsson, Härnön Runt 2017
Foto: Tomas Lindh