Nu kan vi äntligen presentera våra nya medlemmar i Team Hi5: Maria Carlsson och Tomas Karlberg. Därmed har vi även vårt första kärlekspar inom teamet!

Vi har under en längre tid sökt efter en tjej med elitambitioner till vårt gäng. Det visade sig att hon fanns i Sundsvall och är en hårt satsande tjej med småbarnsliv och heltidsjobb som ska pusslas ihop. Det känns kul och spännande att Maria satsar på topp-5-placeringar i långloppscupen i Dam elit. Med sig in i teamet tar hon även sin sambo Tomas, som också han satsar hårt på MTB. Och även om det 2018 är ”Marias tur att få köra det hon vill” så kommer vi få se Tomas på en hel del lopp i Långloppscupen där han inför detta år kvalat in i startled 1. Det stora gemensamma målet denna säsong är dock det maffiga äventyret på etapploppet Transalp där Maria och Tomas ska prestera mot den internationella eliten i mixedklassen. Och ambitionerna är det inget fel på, en topp-10-placering over all och minst en etapp där de slutar på pallen.

Nu när Henrikarna är tillbaka från sina äventyr i Spanien ska vi snart samla hela gänget för att få in den rätta teamkänslan. Välkomna, Maria och Tomas!

Lär känna Maria och Tomas mer under deras profiler på hemsidan.

Ett taffligt försök att illustrera cykelkärlek. Vi får ta en härlig kärleksfull bild när vi samlar alla åkare!