I helgen skrev Team Hi5 historia: första pallplatsen någonsin för teamet när Maria Carlsson cyklade sig till andraplatsen i damelit. Grattis till Maria och teamkollegorna – bättre har teamet aldrig varit, och säsongen har ju bara börjat…

Maria Carlson på andraplats i Lida Loop 2018.

Även för resten av Team Hi5 var det ett framgångsrikt lopp: Henrik Enberg och Henrik Blom tog plats 16 respektive 17 i elit. Tomas Karlberg blev 6:a i H30 och teamchefen Fredrik Berndes cyklade sig till plats 30 i H40. Riktigt kul att se hur utvecklingen går!

Vädergudarna var med och bidrog till att kunna ta loppets namn bokstavligen: stekande solsken och 30 grader gjorde dagen till en ordentlig utmaning, dessutom torr och dammigt runt hela banan.

Sagt om Lida Loop…

Maria
”Konstig känsla, körde solo nästan halva loppet och trodde jag var långt efter, sen plötsligt blev det körning om pallplatser. Måste smälta det lite tror jag!”

Tomas
”Tog ett ordentligt pers (personbästa, anm) på Lida loop, för några år sen kändes det coolt att köra under 3 timmar. Idag tog det 2:31!” Läs gärna Tomas blogginlägg om Lida Loop.

Några fler intryck från dagen: