Om Hi5

Till alla chefer, IT-ansvariga, tekniker, ekonomer, marknadsförare, säljare och entreprenörer. Till alla er som varje dag arbetar för ert företags eller organisations framgång.

Vi vet att ni står inför en rad utmaningar.

Omvärldens och de egna förutsättningarna förändras hela tiden i en allt snabbare takt. För att lyckas idag behöver ni IT som utvecklar er verksamhet. Lösningar som gör er flexibla. Effektiva. Som skapar möjligheter ni inte hade tidigare. Och som syns på sista raden.

Vi kan hjälpa er. Och vi nöjer oss inte med att göra det som alla andra. Vi tar er utmaning personligt. Vår drivkraft är att tänka nytt. Att tänka annorlunda. Att hitta enkla lösningar på svåra problem. Ovanliga lösningar som ger ett nästan magiskt resultat.

Vi är inte som de stora elefanterna. Vi är mer som tigrar. Smidiga, snabba och smarta. Vi är lokala. Engagerade. Utan att ta oss själva på för stort allvar. Vi älskar vårt jobb, men vi älskar människorna närmast oss ännu mer.

Vi har inte råd att vara lika bra som alla andra. Vi måste vara bättre. Utmana oss, vi ska inte göra er besvikna.

Välkommen till Hi5. Ett äkta Norrländskt företag!

Hi5 är en av Norrlands ledande leverantörer av IT-lösningar för företag och organisationer. Vi har lokal representation i Umeå, Luleå och Piteå och erbjuder lösningar inom affärsområdena Produktförsörjning, Infrastruktur, Systemutveckling och Drift. Utbudet inom affärsområdet drift marknadsförs under varumärket Norrmoln® (www.norrmoln.se).

Våra konsulter tillhör några av landets allra bästa. Vi har spetskompetens och mångårig erfarenhet av att leverera lösningar inom bland annat verksamhetsarkitektur, datalagring, virtualisering, backup, serverinfrastruktur, nätverk, effektiv klienthantering och skräddarsydda lösningar baserade på SharePoint och .NET. Vi har också mer än 15 års erfarenhet av drift och att leverera IT som tjänst. I Norrmoln har vi gjort det enklare än någonsin tidigare att köpa IT som tjänst genom våra smarta EASY-paketeringar. Vi har väl etablerade partnerskap med de ledande tillverkarna i IT-branschen och vi är certifierade för kvalitet enligt ISO 9001, miljö enligt ISO 14001 och informationssäkerhet enligt ISO 27001. Koncernenen omsatte det senaste verksamhetsåret ca 150 Mkr och hade knappt 50 anställda vid verksamhetsårets slut.

Besök gärna hi5.se